söndag

(ursäkta strumpbyxehålen men jag har inte råd med nya just nu)
 
hej bloggen,
sedan sist har jag blivit alldeles för full med vänner jag har tränat med mor min och ätit kopiösa mängder av ben and jerry´s nya jordnötssmörsglass (mmmmm). jag har sett nya die hard på bio (inte riktigt min tekopp men ganska underhållande emellanåt) och vikarierat på fritids! jag har sytt en ny klänning och jag har druckit bubbel för att fira lisa som fyllt tjugo. jag har suttit i johans knä och lyssnat på life on mars och hånglat och varit kär. och nu. nu känner jag att jag börjar bli sjuk (måste vara pga att jag på senaste påstått att jag aldrig blir sjuk) och därför ska jag spendera denna söndag i vågrätt läge tillsammans med en bra bok. puss
18 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *