vecka tolv

det där med att ligga stilla som jag skrev i förra inlägget gick ju inte sådär jättebra. jag vet inte vad det är med mig jag klarar knappt av att kolla på film längre och inte att läsa heller. är så väldigt dålig på att koncentrera mig/bara ta det lugnt. i varje fall. i stället städade jag rummet noga noga samt sydde klart en klänning som jag sytt fram och tillbaka på i all evighet känns det som. hurra! i militärgrön manchester och med gamla kapp-knappar som jag hittade i en låda hemma (de ska bytas dock först måste jag bara hitta några som passar.)
 
denna vecka ska jag vara fritidsvikarie varje eftermiddag måndag till fredag och dessutom är det min vegetariska vecka = testa nya recept. förvänta er många matbilder. 
 
puss!
26 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *