veckans samt några instagrambilder

(jag heter cupidbow på instagram)
 
veckans humör: tillfreds med tillvaron
veckans vill ha: en fin vårjacka. börjar fundera på att sy den själv då den perfekta icke uppenbarat sig än
veckans köp: mina nya fina underbara vita docs som jag äntligen hittade i min storlek efter månaders sökande
veckans favoritplagg: en jeanskjol med fickor! bra att ha fickor på fritids så man kan ha nycklarna någonstans. brukar annars alltid ha ficklösa kläder
veckans frisyr: tofs på vardagarna och utsläppt fredag och helg! barnen kände inte igen mig
veckans händelser: var ju vego hela veckan! gick bra och åt massa god mat. annars har jag flätat armband gått i skolan (och blivit sjukt inspirerad) rensat garderoben städat påskpysslat smått tränat jobbat natt sytt pluggat hängt med sophie alice johan osv osv 
veckans sämsta: när jag skulle göra en pizza och hade köpt alla ingredienser men glömde hälften hemma hos mig (vi bakade hos johan) besvikelsen då jag längtat efter den hela veckan. 🙁 annars sög det ganska hårt i dag när jag inte fick låna seven elevens toalett men var superkissnödig.
veckans saknad: madeleine och alicia. kan ni bara komma hem tack
veckans festligaste: fridans till mellolåtar med kidsen
veckans måltid: måste nog säga päronpannkakorna!
veckans borde: börjat med arbetsproverna. kommer aldrig hinna klart i tid men vad gör det om hundra år. äh söker nästa år istället
veckans godis: sura röda geleflaskor men åt nyss upp den sista. hejdå vecka 12!
18 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *