vegetarisk måndag

frukost! den eviga mannagrynsgröten med sockrade blåbär och massa kokos samt paprika och ägg-knäcke

lunch! elsas smoothie (topp 1 godaste jag druckit)och mariells päronpannkakor. verkligen så goda. kändes lite mer matiga än vanliga pannkakor. jag åt dem tillsammans med sirap och det som blev över av päronet som jag lagt i lime och socker. ÄLSKAR att göra så med typ alla frukter och bär marinera i socker och lime alltså.

sen jobbade jag och efter jobbet åkte jag direkt till skolan och kom inte hem till johan förrän halv tio. då orkade jag inte testa ett nytt recept utan slängde ihop det jag hittade i kylen. det blev fusilli med ruccola avokado fetaost persilja turkisk yoghurt och massa salt och peppar. det blev gott men hade jag gjort om det hade jag haft i lite honung också pga blev lite för syrligt av yoghurten. det var första dagen på min köttfria vecka!
7 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *