annandag påsk

måndagen var en sådan carp-dag. det började med frukost på sängen med babe och sen gick vi en promenad med hundarna i solen(!). vi är nämligen hundvakt. kallar denna bild ”the dog whisperer”. johan vet verkligen hur man visar vem som bestämmer. sen tvättade vi bilen i solen(!) och åt pizza till lunchjohan åkte hem och jag och mamman åkte till tygvaruhuset. köpte några fina tyger och sedan stannade vi och åt lunch (igen hehe) och glass i solen(!) på vägen hem. jag började sy en kjol som blev förskräckligt ful och fick sms från sophie om vi ville äta middag med dem och det ville vi ju såklart.
sällskapet. johan anton och sophies rygg. observera att klockan var efter sju och det fortfarande var ljust ute. uppskattar det så väldigt.

sophie och anton hade gjort hemmagjord pesto som var en ingrediens i den gräddiga pastasåsen

pojkvän och bästis lagar matoch anton öppnar vinet med en skruvmejsel. man tager vad man haver.

blev megagod mat och vi planerade potentiellt mycket roliga saker! fin måndag!

 
8 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *