hej våren

för första gången sedan jag började i november var det inte mörkt ute när jag gick till jobbet. solen sken till och med. 

och för första gången på länge var det ljust när jag åkte hem med och det var inte isande vinterkyla det var krispig vårluft och fågelkvitter och taxichauffören frågar inte om jag jobbat natt han säger god morgon och motorvägen är inte tom i gryningen 

när jag kommer hem är jag inte ens trött och det känns hopplöst att somna så jag tar ett bad istället. fyller det bara lite så att näsan är ovan men öronen under vattenytan och ligger och lyssnar på ingentinget

 
och så bra saker med i dag:
– gå upp klockan sju med johan (minns inte när jag senast gick upp så tidigt. i går gick jag liksom och la mig vid samma tid.) och när man kysst honom hejdå ha en fin dag på jobbet älskar dig satte jag mig på sängen och kollade på netflix och sydde detaljerna på en topp jag håller på med. det var tyst i huset och det kändes liksom inte som att något hade vaknat riktigt än. så kom charlie (den lille herrn närmast mig på fotot ovan) upp till mig och lade sig som en bulle runt mig och började snarka och jag somnade om och vi låg och sov där tillsammans ett slag
– få ett sms tio minuter efter att kysst honom hejdå ha en fin dag på jobbet älskar dig där det står ”tack för att du är bäst”
– när jag och sophie går långt och snabbt i strålande sol med hundarna och när vi springer i backen fladdrar deras öron och om hundar kan se lyckliga ut så gör de det just då.
– mammas svingoda omelett som hon stekte till mig till lunch
– påsklov på fritids = ca inga barn = jättelugnt och mysigt. + vi var ute länge och jag hade knappt några kläder men frös ej
– hade SÅ mycket energi efter att ha jobbat med mitt och annas grupparbete och vill bara sitta och rita mönster i illustrator hela natten helst men det får vänta till i morgon bitti för strax ska jag (se nästa bra sak)
– se på film med jora
– torka aldrig tårar utan handskar del 1: kärleken
– hann precis med tunnelbanan så jag hann till tåget med ytterst liten marginal men jag hann och det var fortfarande soligt när klockan var 19.20 och jag satt på roslagsbanan
– matchande underkläder
– komma hem och ingen orkar laga mat vilket betyder pizza. en megagod med salami pecorini soltorkade tomater och mozzarella: 
 
det var bra punkter med i dag alltså ca allt som skett. våren du gör det så bra i mig
6 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *