onsdag

från när jag och alice födelsedagsfikade i efterskott i söndags. hon är så fin min alice. klok och förstår och skickar sms precis när hon gått av tunnelbanan ”gillar dig sarki”
 
hej! tack så väldigt för alla fina kommentarer i förra inlägget. ni gör mig så himla glad! flera har frågat om sybeskrivningar och jag tycker det verkar lite läskigt eftersom att jag verkligen inte är en expert och då känns det så konstigt att försöka guida andra. dock kanske jag sätter ihop någon form av syinlägg någon gång framöver. tills dess kan jag tipsa om lillys senaste inlägg om man är intresserad av sybeskrivningar. 
 
i dag har jag gjort tråkiga saker som att betala räkningar och svara mail och roliga saker som att börja läsa andra boken i torka aldrig tårar utan handskar-serien sett på serier pysslat i illustrator och ätit godis. i eftermiddag jobbar jag på fritids sen ska jag träna och i natt jobbar jag på svea. blir en lång dag. puss!
inga kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *