vardag och ny klänning

sedan jag började jobba på fritids (varje eftermiddag terminen ut) så har jag kommit in i en ny vardag och fått lite struktur. och det är så skönt. på förmiddagarna håller jag på med skolarbete eller syr och på kvällarna går jag i skolan tränar eller jobbar natt. känns så väldigt skönt att verkligen ha en ”varjedagsyssla” igen helgen blir så mycket mer uppskattad då. 
 
i går på förmiddagen påbörjade jag klänningen nedan av en stor billig stuvbit och blev så fast i det att jag inte hann laga lunch innan jag såg att jag var tvungen att springa till jobbet (som tur var fick vi pannkakor till mellanmål så det gick ju fint ändå). i morse sydde jag i varje fall klart den efter några om och men (råkade liksom stryka för varmt så det gick HÅL i klänningen) och jag tycker om den så mycket. lite djupare ryggurringning trekvartsärm och det bästa är att den har så mycket svängrum så jag kommer ju kunna ha den hela livet oavsett hur mycket godis jag äter. om jag inte råkar stryka den för varmt vill säga.
 
nu följer många bilder på nyuppstigen sara nysydd klänning samt en på min fikus som börjar få gula blad (vad ska jag göra hjälp mig någon fikusexpert?!)

48 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *