sophies

i dag fyller min bästa vän två decennier. 

hon är så förbenat fin. både på utsidan som ni ser men tusen gånger ännu mer på insidan.

jag har fått det oerhörda turen att få vara i hennes närhet i ett och ett halv av de där decennierna och det är jag så omåttligt lycklig för. det är något visst med att liksom växa upp ihop. jag tror att sophie och jag har format varandra mycket till de vi är i dag. 
och allt som vi har och ingen annan skulle förstå. tänk om ni skulle läsa vad vi skriver till varandra på sms 

sophie jag älskar hur du bryr dig om frågar och vill veta att allt är ok om något verkar fel. hur du vill ha med mig på dina upptåg hur du alltid gör allt perfekt och hur du lär mig nya saker varje gång 

jag tror du gör mig till en bättre människa. soffe. jag önskar dig världens bästa födelsedag. ingen förtjänar det bättre är du. puss du är bäst. 
16 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *