frukost på sängen vändtia och körsbärsblom

gårdagen började med frukost på sängen. croissanter mackor med ost tomat och basilika samt kaffe och vindruvor
vi gjorde oss i ordning och handlade picknickmatsen åkte vi buss och tunnelbana. sällskapet var alltså johan såklart. vi firade dessutom 39 månader tillsammans. helt galet att han fortfarande är kär i mig som jag är kär i honom

vi gick till kronobergsparken och la ut filten och åt kyckling sallad och frukt. + drack jättegod äppelmust

hej fino

låg vi och myste och läste och spelade hundra partier vändtia.

eftermiddagssol

och jag

efter några timmar plockade vi ihop och gick vidare. grönt! fint!

sol! fint!

vi åt på en ganska dålig restaurang men sällskapet var fint och det är ju det viktigaste
jag åt i varje fall flottig och ovärd fajitas

sen åkte vi till kungsträdgården för att kolla statusen på körsbärsblommorna. de var på väg och på vissa ställen blommade men inte riktigt än

fint 

och jag åt en kula polkaglass i en jättestor strut. sen åkte vi hem och drack gindrinkar framför mean girls först (alltså <33333333) och sedan the boat that rocked (<33333) himla fin och lugn lördag med min fining. 
 
och nu är det söndag och för första gången på länge har jag inga söndagsmåsten. fick frukost på sängen och sedan har jag skissat och druckit smoothie i solen. snart ska jag till lidingö för att titta på alice och kims nya lägenhet! hoppas ni får en fin söndag puss
16 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *