en klänning av ett draperi

färskaste klänningen i samlingen. sydd av ett gammalt draperi jag köpte på loppis för sjuttio kronor. har dessutom tyg kvar så kanske blir det en till fast utan ärmar när jag har tid. älskar färgen och mönstret i tyget. 
 
i dag blev jag väckt med en puss under ögat precis bredvid näsan och sen fick jag sova lite till innan vi åt frukost tillsammans han och jag. han åkte till jobbet och jag åkte till sophie. vi skulle gå en promenad som blev ungefär dubbelt så lång som den var planerad pga att vi hamnade mitt ute på en åker och jag blev doppad till höfterna i ett dike som inte var så torrt som jag trodde. men det var fint och varmt och sol och jag gick ju med henne och det var bara skratt. sen träffade vi felicia och åkte till kungsträdgården och köpte sushi till lunch innan jag åkte och jobbade. 
 
och nu är jag på väg från jobbet till skolan. mår så hemskt bra i dag. det känns som sommar om än bara för en dag
12 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *