tisdagen den sjunde och onsdagen den åttonde maj

testade att laga avokadopasta från julias recept till matlådan och det blev ytterst smakligt. var så himla fint ute så efter jobb på fritids och innan nattjobb så promenerade jag runt i solna och såg nog mest ut såhär: ”:)))))))))” pga våren med sina rosa körsbärsträd nästan gröna lönnars söta doft och alla fina människor jag har förmånen att få umgås med och lära mig saker av de senaste dagarna. 
 
dessutom vaknade jag utvilad efter att ha jobbat natt vid klockan tio så det blev frukost på altanen och så tvättade jag bilen innan jobb på fritids. så sinnessjukt varmt! nu sitter jag på roslagsbanan mot östra station. ska träffa madeleine och förhoppningsvis dricka öl i solig park. ber till vädergudarna att smhi har fel om förutspått regn i kväll. puss! 
8 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *