för två dagar sedan

åka över lidingöbron med solen på kinden och vinyl 107 på högsta volym och sjunga med högt i loco motion. två buketter aprikosrosa nejlikor på passagerarsätet bredvid och mötas av en lite trött men glad och fin alle i hennes och kims alldeles nya hall. gå runt i lägenheten och ÅH:a och prata om hur den ska bli och om allt annat som en pratar med alice om. gå en kort promenad förbi vitsippehav och komma till vattnet och luta sig mot räcket och komma fram till att en nog aldrig sluta vilja ha nästa sak i livet när en väl erövrat det andra. 

 
köpa fika och sitta på stora soliga balkongen och drick bubbelvatten med hallon i och äta en sockerkringla och bara njuta av sin fina vän solen vårkänslorna
 
komma hem till pojkvän i t-shirt som går barfota på gräsmattan samtidigt som pelle grillar fläskkotletter majskolvar och halloumi till middag. så himla fin söndag
8 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *