hej nästan helg

 
är inne på femte jobbnatten och jag är slut i kropp och sinne. 
 
i dag har jag iallafall träffat honom. ätit indiskt. frukost för mig och lunch för honom. men det känns så konstigt att inte kunnat ses ordentligt på hela veckan han som alltid är så nära. när jag kommer hem från jobbet är det bara några få timmar innan han börjar och vice versa. 
 
efter lunchfrukosten bakade jag och sophie en alldeles gudomlig rabarberpaj från detta recept och åt med smultron och så delade vi den första mogna jordgubben från hennes trädgård medans vi surplade flädersaft med lime och mynta i.
 
nu sitter jag på jobbet och väntar på att få något att göra och peppar paris över skype med jora. är bitter pga fredagkväll och jag jobbar men har bunkrat upp med film och godis så får det nog ganska så mysigt i natt ändå. 
 
och i morgon när jag vaknar har jag endast och endast sex veckor ledighet framför mig <3 det känns som sommarlov! ska inviga med att göra flädersaft och gå på loppis i helgen var det tänkt. puss!
2 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *