helgen genom (mest) telefonen

lördag morgon (eller dag egentligen vi drog oss så länge så länge för vi hade ju inte fått vakna tillsammans på hela veckan <3) jag plockade jordgubbar och stekte pannkakor och johan kokade kaffe stekte bacon halloumi och gjorde äggröra så åt vi en grym brunchsen plockade vi fläderblom och började göra saft men sen insåg vi att det saknades citronsyra så vi gjorde klartet på kvällen iställetvi mötte upp johans föräldrar och erik och åt god mat på chutney. här är johans halloumitallrik och mitt chévreknyte med rödbetorsen gick vi och såg man of steel!!!!!!!!!!!!! hade peppat så otroligt länge. först blev jag besviken men sen när vi pratade om den efter tyckte jag om den mer och meråkte hem i fina sommarkvällen och lyssnade på soundtracket till filmen. våra konversationer i bilen kändes väldigt dramatiska i och med musiken hehenär vi kom hem gick vi en promenad genom skogen tog nya vägarjag plockade smultron på strå och pallade fina blommorsen satte vi oss vid sjön och delade en favoritöli dag var jag och soffen på loppis!
tittade på prylar och jag köpte ett stringtelefonbord för femtio kronor och en blus för tjugo det var bra

sen åkte vi till täby centrum för sophie skulle lämna nycklar på sitt jobb och så botaniserade vi i marimekkobutiken och gud vad jag älskar deras butik!!! och personal <3 och porslin <3 och textilier <3 köpte en klänning på rea och ett mobilskal (behövdes)

känns lite ovant att ha en klänning som går över knäna. mina brukar ju alltid så obscent korta. 
sen grillade jag massa körv och drack rödvin i kvällssolen
och johan friterade pommes frites alltså min kärlek till dessa <3333
åt med hemvispad aioli mmmm
och här är söte och mätta sällskapet
 
och nu har vi flyttat in till köksbordet och sitter och knappar ikapp på våra datorer och dricker rödvin snart sa han snart har han jobbat klart och då ska vi äta jordgubbar och se på breaking bad. puss och kram 
18 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *