söndag

fredag var nästan inga barn på fritid och tårta till mellis och grilla med pappa och pojkvän och dricka vin och äta glass och börja se om breaking bad med de båda (det kommer ju nya avsnitt snart!)

i går var fika med johans familj häng med alexandra och inflyttningsfest hos alice och kim och bångstyriga känslor men jag är så himla glad att jag känner så fina människor (tack alice tack annika tack jora)

och i dag efter för få timmars sömn och med svullna ögon har jag varit med de två mest bedårande barnen och i bland är barn och deras fantasi det bästa mot jobbiga saker. det kan vara en kartong som är ett luftslott och från den ser en små minisälar som kan plockas upp i handen och klappas på och vårdas.

”vincent ingenting gör ont på oss. ingenting gör ont på oss. visst gör inget ont på oss?” /bianca tre snart fyra år

nu ska jag sy för det är också bra mot sådant. jag har budat hem mönster från tradera som jag ska testa pus

6 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *