min senaste helg

vi börjar med en bild som egentligen inte hör till (tror att den är en torsdagsmiddag) men det var så gott så den får vara med ändå. gjorde en sallad på vattenmelon fetaost rödlök och avokado och åt till två chevrémackor med honung och pinjenötter och det smakade SÅ gott.
på fredagen hade det varit skolavslutning på skolan så när jag kom till fritids var det jättefå barn. vi åt tårta till mellis och hade det bara allmänt mysigt. sen handlade jag på vägen hem och när pappa och johan kom började vi grilla. ovan: majs sparris samt spett med gul zucchini och rödbetor
vi gjorde mojitos (älskar att det är ta-kryddor-från-trädgården-säsong)
gott.
sen var tanken att vi skulle grilla ananas till efterrätt men så kom en störtskur så så blev det inte. vi fick en fin regnbåge iallafall
och åt ananasen med glass kokos och jordgubbar istället framför breaking bad (vi har börjat se om hela serien eftersom att det snart kommer nya avsnitt och det blir ju för bövelen bara bättre ju mer en kollar!!! älskarn)
lördagen började med kokosdavos (från detta recept) med jordgubbar innan vi åkte in till valhallavägen 
denna fina gosse + familj var sällskapet
vi promenerade förbi överblommade syrener tulpaner i humlegården och fina vimplar på biblioteksgatan
så slog vi oss ned på thehusets grusplan för fika
louise
johan och erik 
jag åt en chévremacka (fått mersmak föret) 
det var vaktparad och jag och johan gick och tittade. tänk att jag aldrig sett det förr! :O
så drack vi kaffe och tittade på folk och sen tog jag avsked av familjen rothoff andersson och mötte upp alexandra
vi köpte öl och jordgubbar
minidonuts croissanter och kinder maxi och slog oss ned i humlan och pratade om serier böcker och framtidsplaner/nutidsplaner
hej fin tjej!
inte bara vi som var där
efter ett par timmar reste vi oss för jag hade sett skyltar om loppis hehe
se en sådan söt symaskin
tittade på fina saker men köpte inget 
dessa smurfar är så mycket nostalgi för mig. min barnmamma hade massvis OCH svamphusen
när vi var färdigloppade gick vi till taverna brillo och köpte med oss glass
jag tog mynta och citronsorbet. smakade mojito
så drack vi mer öl och hade det allmänt gött i eftermiddagssolen! sen sa vi hejdå och jag åkte till lidingö
till denna godisätande sötis. hon och kim skulle ha inflyttningsfest på kvällen!
vi handlade lime och gjorde stark bål 
samt tog öl och rökpaus (obs ej jag) i vårat *stökande*
solade fossingarna
emma kom och vi drack bubbel
hängde på balkongen i kvällssolen 
tove
evelina
michaela
och anna! vi drack ingefärsdrinkar och hade minifest i festen och hade det allmänt fint. sen följde alice och anna mig till bussen och vi pratade och peppade midsommar som vi ska spendera tillsammans innan jag klev på bussen.
och jag åkte de en och en halv timmarna till andra sidan stan ensam men inte ensam och såhär fin var himlen när jag kom fram till han som var målet och somnade i hans kramar
på söndagen gick jag upp för tidigt för antalet timmar sömn men tog mig till åkersberga och var barnvakt till världens gulligaste ungar. vi åt glass och klappade katterna dansade balett och åt pasta till lunch. efter det började jag sy ett par byxor (obs går sådär va) och sen åkte jag och mamman och hämtade ett bord jag fått ärva av en avlägsen släkting som tänkt slänga det. känner att jag samlar ihop ett helt hem kommer inte behöva köpa någonting när jag flyttar hemifrån sen. efter det plockade vi upp johan och åkte till mina kusiner och fick äta grillat och krama på flickan ovan
hon visade sin lekstuga
hon hade valt färger inuti själv. 🙂
sen badade vi i kvällssolen hej fina personerna! hejdå fina helgen!
 
i dag jobbade jag mina sista åtta timmar på skolan och det känns skönt men lite trist att känna att en kanske aldrig mer träffar alla de små fantastiska personerna som jag fått lära känna de senaste månaderna. tänk vad de har lärt mig mycket och fått mig att skratta och varit asjobbiga. i dag lärde jag mig spela schack till exempel (obs vann! kanske inte något att skryta med när det är mot en åttaåring men iallafall) undrar vad som händer med mig i höst.
 
och nu sitter jag på dagens andra jobbpass men det är väldigt lugnt i dag så emellanåt hinner jag skriva pack-/handlingslista till midsommar äta jordgubbar och blåbär lyssna på podcasts och läsa bloggar/blogga så det är ju inte så farligt ändå. efter nästa vecka som är nattjobb hela veckan så får jag semester!!! ska bli så fint med paris åka till landet och festival och vara LEDIG. mmmmm. vad ser ni fram emot i sommar? puss
12 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *