hej igen.

 
 
hemma från berlin och jag har haft det nå jävulskt bra. mer bilder kommer (förhoppningsvis) senare då jag förutom med mobilkameran endast fotade analogt denna resa
 
i dag jobbar jag för första gången på sex veckor och ska görat hela veckan och har tusen saker att ta tag i. tråkiga saker på hög och jobbiga dilemman att lösa. ligger i sängen och lyssnar på hot chip som närmast blir överröstat av spöregnet från mitt öppna fönster (peppar popaganda). det luktar regn också in i hela rummet blöt asfalt sommarregn och luften är sval
 
snart kommer hösten och den är fortfarande oklar. reservplats vad är det egentligen hade väl hellre inte kommit in alls. orkar inte ovissheten vet inte vad jag sysselsätter mig med i höst heller. skjuter fram verkligheten lite till nästa vecka åker vi iväg bara han och jag och andas landetluft och gör ingenting. behöver det bara lite bara ett tag till
 
nåväl måste nog fortsätta med det där jobbiga nu och sen fara till jobbet. adjö
 
ps nu slutade det regna och solen kom fram. vill hoppas att det är ett tecken
4 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *