mot tyskland

lite blandat från berlin med sof förra året
 
hej nu far vi till berlin! jag sophie johan och anton ska dricka öl promenera och jag och soffe vill titta på second hand och utöver det får vi se vad vi hittar på! vi kommer tillbaka på söndag puss ha det fint
10 kommentarer
 • Rebeccajohnnysdotter

  Hej! Jag fann just precis din blogg och jag är helt enkelt förtrollad! Så oerhört fint och underbart!!

 • Rebeccajohnnysdotter

  Hej! Jag fann just precis din blogg och jag är helt enkelt förtrollad! Så oerhört fint och underbart!!

 • Henrietta

  Nu när du snart har varit i Berlin två gånger i rad så vore det fint om du orkade göra en liten Berlin-guide, ur din synvinkel sett! Jag vill så gärna åka dit men har ingen som helst aning om vart man till exempel ska gå om man vill hitta bra second hand affärer/ marknader, eller vart man vill bo, picknicka eller dricka öl. Kram!

 • Henrietta

  Nu när du snart har varit i Berlin två gånger i rad så vore det fint om du orkade göra en liten Berlin-guide, ur din synvinkel sett! Jag vill så gärna åka dit men har ingen som helst aning om vart man till exempel ska gå om man vill hitta bra second hand affärer/ marknader, eller vart man vill bo, picknicka eller dricka öl. Kram!

 • sofia

  ni hade kanske inte ens tänkt gå dit (igen) men ni kan skippa east side gallery, var nämligen där i juni och hela muren var helt nerklottrad, så himla tråkigt 🙁 tveksamt om de hunnit måla om muren sedan dess.

 • sofia

  ni hade kanske inte ens tänkt gå dit (igen) men ni kan skippa east side gallery, var nämligen där i juni och hela muren var helt nerklottrad, så himla tråkigt 🙁 tveksamt om de hunnit måla om muren sedan dess.

 • julia

  Hej! Det känns som att du och jag har samma passion för välsmakande mat, så du borde definitivt åka till min berlinska favoritrestaurang Datscha (http://cafe-datscha.de/en/) för att äta helmagisk, brunchig frukost (schwarzes Meerfrühstuck är absolut bäst). Tror att frukosten serveras till fyra på eftermiddagen. Sedan finns det helt fantastiska middagsrätter (dör lyckligaste matdöden varje gång jag äter deras gedünstetes Lachsfilet, vilket är ångkokta warenikis som sedan har stekts i smör, lagts i en vitvinssås med dill, toppats med en perfekt ångkokt laxfilé, laxkaviar och gräslök). Dessutom är restaurangen hur sovjetiskt mysig som helst, och om ni går dit en helgkväll (boka i sådana fall bord) är chansen för livemusik väldigt stor. Kanske hittar du förresten något annat tips som du gillar i min berlinguide: http://ohhboy.blogg.se/2012/may/berlinguiden.html#comment

  Ha det bäst i mina drömmars stad!

 • julia

  Hej! Det känns som att du och jag har samma passion för välsmakande mat, så du borde definitivt åka till min berlinska favoritrestaurang Datscha (http://cafe-datscha.de/en/) för att äta helmagisk, brunchig frukost (schwarzes Meerfrühstuck är absolut bäst). Tror att frukosten serveras till fyra på eftermiddagen. Sedan finns det helt fantastiska middagsrätter (dör lyckligaste matdöden varje gång jag äter deras gedünstetes Lachsfilet, vilket är ångkokta warenikis som sedan har stekts i smör, lagts i en vitvinssås med dill, toppats med en perfekt ångkokt laxfilé, laxkaviar och gräslök). Dessutom är restaurangen hur sovjetiskt mysig som helst, och om ni går dit en helgkväll (boka i sådana fall bord) är chansen för livemusik väldigt stor. Kanske hittar du förresten något annat tips som du gillar i min berlinguide: http://ohhboy.blogg.se/2012/may/berlinguiden.html#comment

  Ha det bäst i mina drömmars stad!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *