helgen som var

fredag: gick på bio med johan erik och deras pappa och såg elysium vilken var sjukt spännande men inte riktigt min kopp te. efter gick vi och åt tacos/burritos/enchilada på zócalo. jättefräsch och god texmex-kedja tips tips! sen köpte vi jordgubbar åkte hem och åt med smält kinder maxi choklad
lördag: spelade en innebandymatch (vi vann med 8-3!!!) och åkte sedan direkt till trosa med soffen för att vara barnvakt på ett bröllop. var med på fotograferingen och vigseln och lekte med pyjamasklädda sockerstinna två till sexåringar på trosa stadshotell tills de däckade i högar
söndag: vaknade på trosa stadshotell och åt deras eminenta frukostbuffé innan vi tog farväl av de dödsfina barnen och åkte hemåt stockholm. hängde med sophie en stund på hennes jobb tills johan kom och vi åt lunch på ichaicha i moodgallerian och jag köpte lite tyg. vi gick på visning och sen promenerade vi över hela söder tog en fika på café string och åkte hem igen. åt middag med mina föräldrar och somnade sött bredvid varann och det var slutet på den helgen!!! 
5 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *