lite av vad som hände den här veckan

♦ fått det här himla fina samarbetet mellan två konstnärer visat för mig av johan

♦ varit hos tandläkaren och haft det himla trevligt faktiskt. inga hål heller hurra!!!

♦ varit på visning och vi blev kära i en lägenhet som aldrig blir vår </3
 
♦ jobbat på nuvarande jobb och sökt extrajobb och prokastinerat mycket under tiden (den som vill ge mig ett är jag evigt tacksam tack på förhand)
 
♦ fick hjärtklappning pga arcade fires nya teaser. fyra dagar till ny singel!!!! längtar ihjäl 
 
♦ barnvaktade vincent och bianca dvs sötaste ungarna ever. att ligga mellan dem i en gigantisk säng och berätta sagor med sömnig röst och sen till slut när de somnar och bianca ligger med benet över mina och huvudet mot mitt i sömnen det är gosigt <3
 
♦ och till sist: skannat några illustrationer så nu finns de efter förfrågan att beställa från society6! bra va? här hittar du dem om du är intresserad och om du vet något jag ritat och inte lagt upp så säg till så gör jag det.
 
och i dag ska jag träffa farmor och agnes för lunch innan jag och agnes ska laga god middag och dricka rödvin hela kvälla <3 puss och kram och trevlig helg finon
2 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *