välkommen hem till mig

eftersom att vi inte gjort det förr tänker jag att det är hög tid att visa mitt alldeles för övermöblerade/belamrade lilla rum:så här ser det ut när en stiger in för dörren. säng med överkast från urban outfitters och där sitter jag just nu och bloggar från den silvriga saken. till höger min tv som vi ser breaking bad och diverse skräpprogram från tv4play på (typ grillmästarna och halv åtta hos mig. eller halv åtta är inte skräp förresten det älskar jag)om en vrider sig nittio grader till vänster kan en se detta. min (ena) garderob som börjar bli ganska proppad ska ta tag i den där hyllan (snart). på översta hyllan min studentmössa en liten jordglob en burk full med solglasögon (som jag ändå inte kan använda pga synfel) en mikacolaflaska och en anton corbijn-ölflaska. sen ser ni min stringhylla i spegeln! den kan vi titta på

den hänger ovanför min byra som jag tog med hem från landet och som mamma köpt på loppis för ca tio år sen. stringhyllan har hon också köpt för typ femtio kronor på loppis. hon är bäst på att fynda min mor. bredvid står en vinröd väska som jag haft sen jag var liten då var den fylld med barbiekläder men nu är den full av sömnadsmönster dragkedjor stuvbitar osv. i byrån ligger målarfärger tuschpennor akvarell och skissblock och så är en låda fylld med tyger

översta raden fr vä: torkad bukett rosor från jora två flaskor bubbel (den lilla fick jag på systemet när jag handlade för första gången hehe obs alkoholfri) en tavla med konfettisvalor från kents konsert i februari 2009 tablettaskar min bästa barnbok diana mini en dalahäst och så min nya murgröna som jag ska försöka hålla vid liv. på mellanraden: på sidan hänger min almanacka av ulrika kestere som jag fick av jora i julklapp. sen böcker och ovanpå murakamis ligger ett litet rådjur jag också fått av pojken. fruit drops får agera bokstöd och så min skrala samling dvdfilmer och cdskivor (har inte ens något att spela dem med hehe). den svarta klumpen som hänger till höger är min polaroidkamera! och så till sist understa raden med böcker och en lyckokatt som jag köpte i china town i bangkok och som stannat (känns ju inge bra)på byrån under ligger ett av mina kaleidoskop och så min analoga kameraen hög med skrivböcker stämpel + bläck och kastanjer (som jag inte vill kasta men inte vet var jag ska ha) och en massa fotoautomatsremsor och polaroider som jag inte heller bestämt var de ska vara änså vänder vi oss tillbaka till garderoben och här är jag! på spegeln hänger två vykort jag fått från alice ett från indien och ett från tukiet en fotoremsa på mig och sof från berlin förra året och ett bob hund klistermärke som suttit där i ungefär fyra år nu. (bakom mig ser ni förresten dörren till min andra garberob)bredvid garderoben står min fåtölj (en fåtölj jag räddade minuterna innan den skulle åka till soptippen från mina barnvaktsbarn. vem vill inte ha den?????)

såhär ser den ut! 

och så hänger det ju tavlor ovanför

fr vä: valar som jag scannat och omorganiserat från en djuratlas svenska fjärilar från naturhistoriska riksmuseet en tavla av snäckor från loppis ett fotografi av en nyvaken johan en polaroid av rådjur i morgondimma köpt på marknad i london en flicka jag ritat själv inunder och en dianabild från london. en flicka med horn jag målat/ritat och en valtavla som finns att köpa här. bredvid sängen ligger en trave böcker som jag tänkt läsa när jag hinner
i fotändan står det här lille bordet med min monstera och vinylspelare på. monsteran står i en björkkruka från granit och matchar min vägg liteska försöka få den att överleva vintern. bredvid står mina vinyler och inunder ett syskrin jag ärvt. 
så min favvodel! fönstret med mina små gröna vänner <3 min kaktus som varit med länge nu två olika fikusar en pelargon och så en klängig växt som jag inte vet vad det är för något hehe 

tycker min pelargon ser lite ut som ett bonsai.  
och snart blommar den igen! hurra!  
 
14 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *