vad jag hittat på de senaste dagarna

i fredags efter jobbet åkte jag alltså hem till agnes och villa solliden. såhär fina var äppelträden i trädgårdenoch såhär fint är köksgolvetvi skulle baka pizza och tyckte att medansviväntarpåattdegenjästklart-vin var rimligttänk att vi är släkt hon och jag det är fint detsen trillade det in sisådär åtta fina själar till och garnerade pizza! denna med pesto tomat och lufttorkad skinka (som adderades i efterhand)fina fina linnéaandra pizzan var en med chévre päron pinjenötter citron och honung! den måste ni göra nu bums för den är otroligt godhannaoch elin! så fina vänner. så satt vi och spelade galenpanna och med vilda gester och drack mer vin och jag skrattade så att jag fick ont i magen och grät flera gånger. så himla fin kväll.jag sov över och morgonen därpå åkte jag och klippte mig efter en äggröra och bacon-frukost i solen på altanen. sen åkte jag och agnes till täby centrum som har ca tusen nya butiker och jag fick lite lätt panik men agnes köpte i varje fall en så himla himla fin kavaj. sen åt vi detta till lunchoch så frozen yogurt till efterrätt. blir alltid så himla dyrt när jag äter det pga lassar på utan att tänka hehe :'( men det är ju gott i varje fallvi for hem till mig och här är agnes i min säng och får akupunktur på rumpan helt normalt (OBS gör inte det själva hemma min mor är legitimerad sjukgymnast OBS). själv rensade jag bland gamla grejer och kläder innan vi skiljdes åt för kvällenåkte hem till johan och gjorde drinkar på lemonad och gin till oss och fotade mig i mitt nyklippta hår medans han strök ungefär alla sina kläder (kändes det som iallafall pga tog hundra år)till slut åkte vi hem till anton och sophie!! blev bjudna på gt och jag ställde mig och stekte köttfärstacokväll!!! göttsen spelade vi galenpanna (hehe fick lite blodad tand från kvällen innan) och drack grappa och kaffehär diskuterar vi vad vi tror händer i kommande breaking bad avsnitt. DÖR hur spännande det är nu. ska se i kväll med johan är OERHÖRT peppad. sophien är lagom road pga tittar inte på bb hehesen blev vi väl lite på lyset för annars skulle jag nog aldrig gå med på att sjunga i en mikrofon…….. vi spelade in musik men tror det mesta blev värdelöst hehedagen därpå stod jag och mamma och sålde det jag rensat ut på bakluckeloppis! sålde t ex klänningar som jag hade när jag var typ fjorton </3 hehe. fick mycket sålt och det var mysigt men jobbigt pga sol och bakisheten. på kvällen bakade johan naanbröd och vi åt chicken korma innan vi somnade tidigt tidigti morse klockan sju fick jag den här tallriken på sängen (hade hjälpt honom städa och detta var mitt krav) det var en bra start på en regnig måndag och vecka.
nu måste jag rusa!! puss!!!
7 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *