första dagen i sågaretorp

jag kom på att jag inte visat allt från när jag och johan var på landet en vecka i augusti! tänker att lite sensommarbilder är fint såhär när en börjat använda halsduk igen och så. vi tar vid härefter några timmars bilfärd kom vi hit dvs till sågaretorp dvs min favoritplatsdet var lunchdags och vi grillade och skar upp halloumi och åt med grillad sparris och sallad.sen åkte vi till gamleby för att gå igenom alla second handbutiker och loppisar (må vara den loppistätaste lilla ort jag vet)men ingen av oss köpte något så vi handlade mat på ica och sen åkte vi tillbakasatte oss i varsin solstolåt paj med glass och drack kaffe och läste och åt några såna härsen gick vi för att pröva lyckan i skogensvampkorgen medöver åkern förbi bäckenvi hittade några små torra stackare som hamnade på min macka sedantopp ett bästa som finns ungefär: vara i skogenjoraloftaångrönt och fintefter vår lilla utflykt gick vi tillbaka till stugan och skulle göra mint julephade precis läst the great gatsby och var tvungenmin grabb!sen lagade vi kycklingpasta med soltorkade tomater spenat och pesto till middag innan vi såg breaking bad och somnade sött.

26 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *