en söndagig söndag

vaknade bredvid johan och så gjorde vi frukost. jag åt rostade mackor med jordnötssmör och hemgjord svartvinbärssylt. det är min nuvarande craving.

sen åkte vi till vänskapsvägen en sista gång för att hjälpa louise att packa ihop sitt hem och flytta till sin nya lägenhet!

men jag var bara med en stund sen skulle jag vidare
det var höstfint på essingen och jag åkte mot lidingö
kom hem till alice och detta stod uppdukat. nybakt bröd med diverse pålägg hemgjord müsli blåbär och hallon. äggröra och bacon och så kaffe och en skål lösgodis på det. helt ok att bli bjuden på när en är bakisdet bästa var väl kanske dessa: pannkakor med ricotta och KINDER MAXI i. eller nej förresten den här var det bästa <3
vi åt och drack och tog igen oss (hinner ju inte ses så ofta när hon jobbar 150 procent den kvinnan. snart bor vi dock närmre varandra vilket blir FETT)
så satt vi i vardagsrummet och när mättheten lagt sig något åt vi godis och pratade och tittade på lägenhetsinspiration tills ljuset blev mer eftermiddagsljus än förmiddagsljus. sen fick jag skjuts hem och så lagade jag och johan kragstagulasch till middag. perfekt sätt att spendera en söndag <3
2 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *