måndag igen

 
fredag:
fira en nioårig liten kusin med glasstårta med chokladlinser och se henne bli överlycklig vid öppnande av gigantisk justin bieber-poster. somna med honom bredvid och
lördag:
vakna kvart över åtta av oss själva. dra oss i sängen och titta på möbler och inspiration till saker vi vill ha hos oss. göra toast och fortsätta med frukosten i sängen. få pangbrunch och fira nittonårig kusin och gå i tapetaffärer med jora (varje helg nu känns det som) gå in i djuraffär och titta på fiskar och bokhandlar och klämma på fina böcker när vi ändå håller på. äta chips och dricka öl bredvid jora som gör naanbröd och sedan äta gott dricka vinet och leka charader och dansa med fina vännerna.
söndag:
vakna efter få timmars sömn med tungt huvud och se mitt lag spela innebandymatch (har fortfarandeo ont i min fot </3) och vinna mot serieledarna. ta långprommis med soffen och sen ett långt varmt bad med netflix. så fars dag-buffé på nygårds värdshus med tillhörande tårtbuffé (se mammas tårttallrik haha <3). skratta tills en gråter och sen nästan hela familjen i soffan och se man of steel (eller johan och pappa jag och mamma spelade candy crush och skickade liv till varandra. hehe)
 
nu är det måndag eftermiddag igen och hur kan helgen alltid gå så fort?
8 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *