”åh nej är det du igen”

så tänkte jag i morse när det var måndag igen. jag känner mig så oerhört oinspirerad på mitt arbete och känner absolut noll lust att åka till jobbet för tillfället. det var nog den långa ledigheten som gjorde det. och bättre blev det inte av att jag skulle stanna i vallentuna (där jag jobbar och mina föräldrar bor) och träna. en halvtimme innan träningen kommer jag på att min traningsbag ligger i bakluckan på bilen. dvs mammas bil som är på verkstan. mmmmmmm härligt blev ingen träning och hängde (väntade) i två timmar efter jobbet till ingen nytta. jaja fick i varje fall träffa min älskade mami en stund och äta äggmackor och glass till mellis vid köksbordet. nåväl när jag kom hem stod den här fina personen i köket och det luktade himmelskt
detta tillagades nämligen och en lasagne med getost timjan sparris pinjenötter och äpplen kan det bli annat än gott? nä tror inte det. *reklam* receptet kommer från johans arbetskamrats app ”veggie weekend” och den kan jag rekommendera varmt. *slut på reklam* vi hade en romatisch dinner och så blev dåliga måndagen plötsligt bättre måndag bra va. nu ska vi äta hallonglass till efterrätt kram och puss
5 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *