en oledig fredag som blev ledig fredag

hej allesammans! i dag skulle jag jobba och gick upp före halv sex och gjorde frukost och tog mig till jobbet men så visade det sig att barnet jag skulle vara med var ledig. jahapp. bara att åka hem och vara ledig och ha hela dagen framför sig då inte mig emot. firade med blodapelsin framför film med johan som jobbade hemifrån soffan
vid lunch tog vi oss ut. såhär fin är min kille
och såhär ser jag ut i dag!
<3
vi promenerade en stund och sen slog vi oss ned på la neta och åt tacos. gott. johan gick hem och fortsatte jobba men jag åkte i väg på ”ärenden”
dvs tiogruppens och marimekkos rea!!
och chokladfabriken
johan gjorde kaffe och så slog vi oss ned i vår favoritplats (soffan <3 hehe) igen. och här sitter vi ännu
den här köpte jag på tiogruppens rea! megafin solgul neccisär. halva priset tack och bock
och från marimekko fick jag med mig dessa 
och två kökshandukar som var på rea. och det kostade mig endast fem riksdaler då jag fått ett presentkort där av bror min i julklapp. fint! i kväll ska jag träffa alice och äta middag längtar <3 ha en fin fredag!
 
ps. om en månad åker jag på solsemester med min familj så nu tänkte jag beställa lite pocketböcker att ha med. boktips mottages tacksamt!
39 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *