vad jag gör med mitt hår

min vanligaste fråga här, förutom ”vilken kamera har du?” (där svaret förövrigt är en canon eos 50d), är om hur jag fixar mitt hår. här har vi svaret!först borstar jag ur mitt handdukstorra hår och borstar liksom topparna inåt
sen torkar jag. antingen låter jag det självtorka eller så fönar jag om jag har bråttom (inte som på bilden då utan snarare från hjässan och neråt för annars blir det helt ostyrigt bara)
om jag fönat blir det väldigt frissigt och då är någon av dessa bra! den röda har jag använt länge och den gula hittade jag i en gammal neccisär… hehe
vet egentligen inte vad de är till för men jag pluttar ut lite i handen och fördelar i topparna
sen tuperar jag lite på toppen
tada! det är den enkla versionen. om en inte har samma hårtyp som jag (ganska grova strån med självfall) är det nog att föredra att gå vidare
brukar använda värmespolar när jag har mer tid. egentligen fungerar det ju med vanliga (som dock måste sitta i längre) eller bara föna med en rundborste. 
jag fördelar mina spolar som så: en i luggen (dock inte ändå upp till huvudet för mitt hår har blivit så långt nu och jag vill inte att de ska bli lockigt) en på vardera sida en där bak och sen högst upp på huvudet. alla rullar jag liksom nedåt in mot huvudet. 
borstar ihop (inåt)
tupera mera! 
 
8 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *