hejdå!

 

hej. ursäkta att det är ganska tomt här för tillfället. i bland räcker inte min tid till riktigt. här är i varje fall några foton från gårdagen vilken var en ganska perfekt söndag. åt brunch med alice på marie laveau (lyx men vi har anledning att fira) innan vi gick i lite secondhandaffärer. sen hem till oss och fikade och hängde hela dagen medan jag och johan packade och donade. var så mysigt bara. 
 
i morgon åker vi härifrån dimmigt slask dygnsura ytterkläder hets och alla hundratals olästa uppdateringar och byter mot sand och bok och slapp. vi åker med min familj och snart femtioåriga far till kap verde för att fira. vet icke om vi kommer hava internet men om inte så är jag tillbaka igen på onsdag nästa vecka. ha det fint <3
1 kommentar

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *