halva vecka tre

i måndags efter jobbet fick jag ett sms av alicia om att det var open mic på KBG och att jag borde komma. 
sagt och gjort drack öl med alicia matthew och emil och var på spoken word för första gången. ÄLSKADE det. kände mig så inspirerad efter och trots att jag har sådan oerhörd fobi för att prata inför andra så väcktes en liten glöd i mig om att kanske någon gång. hm. vill iallafall definitivt gå fler gånger och lyssna! matthew läste två dikter han skrivit så himla modigt och bra
i tisdags efter jag kommit hem från jobbet på skolan och innan jag skulle åka iväg för att jobba natt hann jag med en kaffe med alexandra. vi satt vid vårt matbord och pratade om det jag precis berättat för er och valet i år bl a. alexandra sköter unga feministers twitterkonto in och följ! ägig kvinna
i går vaknade jag efter för få timmars sömn av pannkakor och kaffe på sängen. johan hade gjort smeten kvällen innan och ställt sig och stekt tyst tyst så jag inte skulle vakna på morgonen. kan väl inte komma på ett bättre sätt att vakna egentligen
och på kvällen gjorde vi tacos!!! johan bakade bröden och jag gjorde kryddan. så blandade vi i rivna rödbetor i köttfärsen. väldigt gott och fint med färgen blev det.
 
nu måste jag springa till tunnelbanan ska hem till alicia och matthew och äta middag och dricka vin ses puss
7 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *