mammalördag

en lördag för några veckor sen skulle jag hänga med den bästa kvinnan jag vet
dvs min fina mamma!!! vi åkte djurgårdsfärjan från skeppsbrokajen
till djurgården och abba the museum som var en present till mamman (obs inte hela museumet utan ett besök då). min abba-tokiga mamma var lyrisk. 
supertjusig anni-frid
fräna skivor
kostymdetaljer i den rekonstruerade ateljenjag älskade att gå runt bland alla kostymer så himla knäppa och fina samtidigt
hon blev nostalgisk av samlarkort
och jag hittade en fan-tröja som jag ville ha. och så spelade vi in musikvideos gjorde quiz och tittade på arrival-helikopern till exempel. även om jag själv inte direkt är ett abba-fan så var det väldigt kul och välgjort! + allt är mysigt att göra med sin mamma visst
efteråt åkte vi tillbaka till söder och gick och åt lunch på hermans. vegetarisk buffé jösses vad gott det var. vi åt tills vi sprack och sen delade vi på en raw food-cheesecake till efterrätt. typiskt oss ändå. puss mamma tack för fin dag
 
6 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *