lördagen den elfte

tidigt lördag morgon när jag precis jobbat klart och var hela solna ett orört landskap av pudersnö. gick med knarrande steg och åkte hem och somnade bredvid en varm jora och vaknade inte förrän efter klockan tolv. behövde det efter den här arbetsveckan med sex pass på fyra dagar. vi stekte pannkakor och möblerade om så vi kan sitta vid fönstret och äta nu och jag gillar det. såg snön virvla utanför och gick till vitabergsparken för att fånga det sista av dagsljuset. vi fick snöflingor i håret och blev avundsjuka på alla barn med snowracers nedför backarna och på de som blev dragna i sina pulkor (minns verkligen den känslan som den allra bästa). hånglade så glasögonen immade och såg på utsikten. 
 
på kvällen kom erik laura och madeleine och vi såg youtubevideos och blandade drinkar på honungswhiskey. promenerade till pet sounds bar och drack öl och dansade i toakön till max inspirerade av nathan barnatt i tidigare videos och när de stängde hade vi snöbollskrig och mulades och kastade bollar hela vägen hem. 
 
i dag är vi trötta men lyckades med liknande brakfrukost igen och jag önskar er en fin söndag för det tänker jag ha puss
20 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *