att vara helt ledig en vanlig måndag

i går var jag ledig från jobbet pga påsklov och lite barn (jobbar bara tisdag och onsdag denna vecka). jag spenderade hela förmiddagen med att knåpa på arbetsprover och sen åkte jag till kungsholmen och mötte flora! det var vår första dejt efter att ha läst varandras bloggar ett tag.

vi käkade hamburgare på lilly’s burgers. de var goda och en fick lägga på hur mycket pålägg en ville själv!!! bra grej!!! jag tog bara massa bacon och syrad rödlök och barbecuesås.
vi pratade om lite allt möjligt och hade det megatrevligt. himla klok och rolig och bra person!
sen promenerade vi längsmed kungsholm strand och det var SÅ VÅRIGT. suger i mig varenda sekund av vår just nu att spara tills snön kommer igen någon gång i maj säkert. sen plockade vi lite påskris och tog farväl.
jag tog bussen hem och tänkte fortsätta med proverna men nä en solig lägenhet + rastlösa ben gjorde att det inte funkade 
vattnade mina växter istället. här små små basilikaplantorna. och bestämde med johan som fick sluta tidigt att vi skulle mötas upp vid hans jobb så dit tog jag mig
här jobbar han. eller inte i ett valv då men i den här byggnaden.
satte mig på innergården i skuggan och väntade medan han plockade ihop. tog mina skönaste snabbskor för vi skulle gå hem och det tar ju sin lilla tidHEJ FINIS
här gick vi
och här
så gick vi omvägar och slog oss ned på en solig bänk på mosebacke. googlade middagsrecept och carpade dagen innan vi gick och handlade.
det blev något friterat
nämligen falafel! första gången vi gjorde egna och det var ganska svårt för de gick sönder lätt. men några blev bra! kanske har ni något bättre recept? till den åt vi tabbouleh sallad rädisor avokado hummus och en myntadressing på yoghurt. så jäkla fint att vara ledig en vanlig måndag mer sånt tack 
8 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *