påskledigt!

i går hade jag jobbat 24,5 av de senaste 30 timmarna så det var nog något av ett personligt rekord. jag var helt slut men när jag slutat åkte jag till soffen på jobbet. vi hängde tills hon stängde och sen gick vi förbi de sista torghandlarna. jag köpte jordgubbarsophie fick blommor av en som hon alltid brukar köpa av så hon var glad! vi gick och åt middag på K25 och tog igen sen sist
sen gick vi hitbehövs väl ingen närmre beskrivning tänker jagåt gubbarna och pratade om sommarn och svin och sophies kommande födelsedag!och fotade lite såklart kolla finheten på den här personen <3
ganska harmonisk plats att vara på ändå på kvällen när det inte är en miljard soldyrkare och turister kvarsophie knyckte en kvist och satte i buketten och sen kramades vi hejdå och jag tog bussen hem. åt av påskägget jag fått av jobbet och kollade på girls sen somnade jag i soffan av utmattning. nu är jag ledig i fem dagar! hurra! ska carpa som bara den är det tänkt och äta massa påskgodis och träffa familjen. <3
30 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *