ur telefon

jag promenerar på min rast varje dag och det är så fint att se hur rundan ändrar sig. nu går jag förbi x antal vitsippehav och det känns knäppt att tänka att jag gått här i minusgrader och snöi måndags var det över tjugo grader ute och när vi möttes upp vid slussen var vi tvugna att köpa glass för att det var så varmt. hängde lite med andrea linnea och felicia i vitan en stund innan vi åt halloumi tabbouleh hummus och tzatsiki till middag. 
den här busken på väg till jobbet. vill att den ska vara min 
delibruket flatbread i vattentornet i sundbyberg har Pizzorna i mitt liv. åt till middag med familjen i går. en med örtolja rödbetor päron chévre honung pinjenötter och persilja.och så en bild från min bästa stund på dagen: att vi alltid alltid äter frukost ihop. och nu med nya kaffekoppar ♥
10 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *