som en sommarkväll fast i april

i lördags satt jag inne hela dagen och knåpade ihop arbetsprover så vi får illustrera dagen med de här kvistarna som jag tagit in 
står i lilla fönstret in i vårat lilla kök.
på kvällen mötte vi upp alexandra på ica och shoppade middag tog med oss och satte oss i vitabergsparken. 
snygg kompis!
så jäkla vårigt
efter ett tag kom nike och med sig hade hon erik och madde
de hade köpt med la neta blev smått avis
men jag hade minikakor och öl så det var ok med mig ändå
jag och alexandra
och jag och johan 
madden!
erik! som precis kommit hem efter en spontanvecka i australien 
sen gick de andra hem för en kisspaus hos oss och jag och alexandra skulle bara fota mitt favvoträd
fint!
 
sen åkte jag madde alexandra och nike till liljeholmen för att gå på fi’s realeasefest för valskivan. på tunnelbanan hade vi blondinbellapepp och bah ”alltsp bara vi VILL komma in tillräckligtmycket så kommer vi göra det” (obs det var ju slutsålt och bara några efterinsläpp att köpa på plats kvar). så väl framme när tjejen framför oss i kön ba HELT gravallvarligt. ”alltså VET NI hur många platser det är kvar nu efter oss?” ”Nää hehe” ”FYRA”. alltså peppen på det!!!! så blev det typ bästa kvällen också. <3 vi pratade bl a med soraya post och jag längtade till eu-valet pga ville rösta på na på en gång och dansade och lyxade med drinkar och satt ute och drack ölen mmmm sommaren i can feel u coming 
5 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *