lägesrapport

 
i dag bjöd johan mig på en drink på story hotel som vi drack på deras innergård för att fira att jag avklarat två jobbiga men bra saker. det första är att jag sagt upp mig från mitt (ena) jobb. det på skolan. vi har haft ett sådant destruktivt förhållande hela våren jag och mitt jobb och jag har mått dåligt ungefär hela tiden så nu tog jag äntligen mod till mig och sa tack och adjö till min chef och tackade nej till vidare avtal. hade världens gråtfest i fredags när jag sa hejdå till alla kollegor och alla barn men blev avtackad SÅ himla fint. kommer sakna dem men känns ändå så skönt att bara jobba natt i sommar. 
 
den andra grejen var att jag var på intervju på berghs i dag utan att dö nervöshetsdöden. i förra veckan ringde de mig på jobbet och har inte varit så nervös sen min uppkörning. kommer typ ej ihåg vad jag sa ens men hoppas att de tyckte jag verkade vara en trevlig prick och inte svamlade för mycket. i mitten på juni får jag veta om jag kommer in. 
 
jag hatar ovissheten och känner mig lite melankolisk för tillfället men det är lättare när en har en som säger ”tack för att du finns” när en tackar för en basilikadrink. det var lägesrapporten puss för att ni e så fina
11 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *