2 saker jag köpte på loppis i helgen:

först ut en piedestal att ha en blomkruka i. just nu huserar där monsteran som bara växer och växer och växer

och den andra saken är den här pallen! men den såg inte ut såhär först.  jag har velat ha en sån här pall så himla länge men att köpa dem second hand här hemma eller på internet då de kostar runt tusen kronor det är på tok för dyrt för en pall tycker jag 
så hittade jag den här utan ena tassen och lyckades få den för ett fint pris. jag slet av de fula blå gummistegen och köpte ett underlägg för femtio kronor på svenskt tenn. en sax och lite dubbelhäftande film senare blev den såhär. nu behöver jag bara fixa en ny tass på något vis
den står i köket och smälter in fint i det gröna och vita
och jag når högst upp i skafferiet ♥
14 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *