måndagen den nionde juni

hej! nu är jag hemma igen. ska visa foton snart men inte just nu för nu sträckkollar jag orange is the new black med johan (nya avsnitt!!!!!) och snabb-bloggar medans han diskar efter middagen. i dag hade jag bara tänkt ta det lugnt hemma pga HADE INGA SOM HELST MÅSTEN men så var det ca 25 grader varmt ute och jag blev rastlös och smsade ante som tydligen var påväg till norr mälarstrand och sa häng på! så jag köpte jordgubbar plocksallad och myntonad och promenerade iväg
hem till felicia (och evelina som inte var hemma). de hyr en båt över sommaren som de bor på! hur fint!
de stekte ägg och bacon och åt till frukost och jag åt min sallad ute på däck
satt och NJÖT i solen och lyssnade på musik och pratade om allt möjligt. blev gråtmild ett tag när jag insåg att nu börjar den den här sommaren :’) och så ringde de från forsbergs också! jag ska få komma på intervju på onsdag!
sen på eftermiddagen gick vi längs med norr mälarstrand till västerbron och gick överen och fikade vid vattnet i hornstull
och gick till beyond retro i zinken. jag provade ett par byxor och en byxdress och köpte mig en klänning! den på bilden ska visa er sen hur den ser ut på. sen kapitulerade jag och mina skavsårsfötter och tog bussen till ica vid oss och johan som slutat jobbetvi köpte allt det här + jordgubbar (älskar min nya påse som rymmer ALLT)och lagade det här! nu är disken klar! OITNB!
8 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *