ginko och en god sallad

hej kära ni. sen några timmar tillbakakommen från småland och en finfin midsommar. här i stockholm har jag redan blivit en krukväxt rikare. det var den sista kvar och till 40 procents rabatt lite ledsen i kanterna och så kunde jag inte låta bli.
(oliver mozzarella tomat avokado granatäpple blandsallad gurka paprika rödlök persilja kokosflingor och dressing på citronsaft och olivolja)
 
i skrivande stund: äter lunch i sängen och vilar inför i natt. det är min jobbvecka vilket innebär att jag och johan (och ca alla andra som jobbar) går om varandra och enda gången vi ses är tidigt tidigt om mornarna om jag råkar väcka honom när jag går och lägger mig. hoppas på snabb vecka.
13 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *