midsommaruppladdningen

i torsdags dagen innan midsommar packade vi in oss sex personer och en himla massa väskor i johans pappas bil som vi fått låna och for ner till småland. förbi såna här gulliga till exempel. älskar att åka bil genom sverige <3
efter många timmar kom vi fram till stugan som ligger i målerås mitt ute i skogen. hälften åkte och handlade för helgen (FY I HELVETE VAD JAG HATAR ATT STORHANDLA men det gick bra) och hälften öppnade upp i stugan. när vi äntligen var klara lagade jag pasta till alla. här är alexandra!
louise satt och myste vid brasan.
inte så vackert kanske men gott var det! spaghetti med tomatsås mozzarella och körsbärstomater. efter middag gick vi ner till sjön och tog ett kvällsdopp
och jag torkade håret framför brasan
alexandra hade med sig en flaska prosecco
och spelet popkult! ett frågespel med frågot om populärkultur så som det låter. festligt det blev!jag var lara croft! som ni ser gick det dåligt för mig. kände mig helt lost när de andra diskuterade filmer jag aldrig sett spel jag aldrig spelat och skådespelare och artister vars namn jag aldrig hört. kom sist 🙁
madden!
erik!
och johan! vid midnatt kom resten av gänget och vi gick och la oss för att orka med morgondagen! det kommer sen puss!
1 kommentar
  • Emelie

    åh, så varmgosigt.. Bara myser in mig i detta inlägg och blir helt glad. Ser verkligen ut som att ni hade supertrevligt, och detta är ju bara början..! (gemenskap och vänner är alltid win alltså)

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *