långsam söndag

 
i går firade vi madde med middag vin och boule. i dag vaknade vi när halva dagen gått. äggröra toast ananas och jordgubbar till frukost precis som i går. sen gick vi i affärer han provade skjortor och jag jackor. trötta och med tunga huvuden från gårdagen slog vi oss ned på vårt närmsta och nyaste hamburgerhak prime burger för iskall cola burgare och pommes. deras vegburgare var en besvikelse den smakade bra men föll bara isär. sen gick vi hem och efter att ha lekt elektriker och lagat skrivbordslampan har vi stationerat oss i soffan bredvid varandra tittandes på svt flow och med varsin dator i knät (jag gör ett mönster och han kodar ni kommer få se sen) . enda kraftansträngningen var att gå till ica och köpa ben and jerrys och mjölk till milkshake. det blir det i kväll: milkshake och derek på netflix. 
10 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *