första byxorna

vet ni vad det här är? mina allra första hemmagjorda byxor! eller okej inte riktigt men jag räknar inte såna jag sydde när jag var tio och knappt fick på mig pga var bara sydda i två stycken rätt och plätt
jag började med dem för typ ett år sen och höll på med dem ett ganska bra tag dag och så gick nåt snett (linningen) och jag orkade inte ens titta på tyget längre. stuvade i dem och mönstret i en påse och tryckte längst bak i syskåpet. i dag tog jag mig an dem och fixade klart! det tog ganska precis tre sommarprogram lång tid. 
de är sydda i ganska tungt marinblått tyg som är lite elastiskt (tur för jag har inte samma midjemått som när jag började med dem hehe) och såhär ser de ut frampå (ungefär likadant bakpå för de har inga bakfickor)
en stänger dem vid ena fickan med nio knappar (hade tänkt ha dragkedja men hade ingen i passande längd och färg hemma så det fick bli såhär) och en stor marinblå knapp i linningen. fickfodret är rött precis som småknapparna. lite tveksam stängning kanske men jaja!
andra fickan har också en liten hälla och röd knapp så en kan stänga den med
jättehöga i midjan som jag gillar. kanske att jag kortar dem men jag är nöjd ändå. för att vara första paret!
25 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *