en himla bra torsdag i förra veckan

är ju bara en torsdag per vecka men ja den förra den var bra.det började med att efter lite skolarbete på en lånedator så träffade jag två personer jag tycker väldigt bra om vid beijing åtta och åt dumplings som såg ut som små hjärnor. så fick en inte säga sa sofia och tyckte det lät äckligt. men de var goda jag lovar! särskilt med plommon/ingefärs-sås
marcus var också med han var den andra personen i fråga alltså. fattar inte hur de kan vara så fina med glasnudlar i hela munnen.
om det är svårt att hänga med (det förstår jag ju bloggar ju ganska sällan nu för tin) så är alltså detta två av mina nya klasskompisar som är asabra. så fina och snälla och kloka är dem <3 och hänger hela tiden gör vi.
efter lunchen gick vi och köpte gosaker
bullar exempelvis 
och sen gick vi hem till marcus satt på hans balkong och jobbade vidare med pillerillskolgrejer. innan vi gick vidare det var ju torsdag = fest.
nästa stopp var hemma hos sofia!
vi drack vin och lyssnade på musik
tredje stoppet var borgis! alltså hemma hos mig och johan.
och gts! sen gick vi till trädgården sista gången för i år och såg lorentz och dansade och hade bara världens roligaste kväll. åh känner att jag låter så himla romantiserande nu men hörrni gillar tillvaron så mkt just nu. hoppas ni också har det så fint som jag. puss! 
12 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *