förra söndagen

sophie kom hem till oss på en frukostdejt och över ägg kaffe smörgåsar och yoghurt hade vi en fin liten morgonstund ihop. 
vidare mot aspudden och två kilometer loppis med även alexandra som sällskap. det såldes gamla prylar och kläder och hemodlat och hembakat och jag fick blodad tand och köpte massvis för ingenting. efter en stund vilade vi fötterna på en gräsplätt och fyllde på med pizza innan vi gick den sista biten och sen skildes för dagen. 
på eftermiddagen röstade vi och för att inte dö av tristess i väntan gick vi ut och åt och sen gick vi och såg på woody allens senaste på bio (den var helt ok lite mysig sådär och det var inte många i salongen skall jag tala om). när filmen var slut kom vi ut till det preliminära valresultatet och senare på kvällen föll det några tårar och vi kunde inte somna bara låg vakna och tänkte på och pratade om skiten som är nu.
 
och nu är det helg igen men det känns inte så mycket. jag har massvis att göra så i denna lilla kropp och knopp är det fullt nu. får se när vi hörs igen puss
4 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *