maraton och bönburgare

hej! jag har supertråkiga nyheter. min dator är kaputt. död och startar ej. bläääää. så nu får jag göra om veckans skolarbete på johans gamla (hehe tur att jag inte varit så produktiv iallafall) och hålla tummen för att min inte blir alltför dyr att laga när jag ska lämna in den på tisdag. nåväl nu slutar vi sörja. kan väl titta på förra lördagen istället.jag gick lite i butiker men hade ingen lust att köpa nåt och mötte upp anten! vi satte oss vid en kajkant på norr mälarstrand fikade och hade det gött medan vi väntade på att ralle skulle springa förbi. det var stockholms halvmaraton! sådan folkfest.
ante tog med chokladbollar och jag kaffe. perfekt fika. 
vi gjorde en skylt där vi skrev ”heja ralle friskt humör det är det som susen gör!” och sen såg vi honom susa förbi! kolla hur är det ens möjligt att se såhär pigg ut efter över en mils spring!!! efter loppet mötte vi ralle och berömde hans insats och jag promenerade hem till södermalm i eftermiddagssolen
där var johan och höll på att baka hamburgerbröd. vi hade bestämt lyxmiddag dvs mat som tar lång tid att göra
jag stod för tillbehör och bönburgare och johan för pommesmakeri och brödbaket. svårt att få bönbiffarna att hålla ihop tycker jag men fick massa tips på min instagram som jag skall testa nästa gång!
vi åt tillsammans med syrad rödlök aioli och grönsaker samt hemmagjorda pommes (här är ett gammalt inlägg om hur vi gör dem)
och det var den lilla lördagen <3
22 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *