sånt litet och sånt stort och hemskt

hej! låt oss se vad jag haft på mig senaste veckan för det har jag minsann dokumenterat i photobooth. 

måndag: polo från monki och jeansbyxor från those who shall not be named
tisdag: piketröja second hand och kjolen är sandras för jc (men oj lite ostruken dock)
onsdag: klänning från loppis
torsdag: kjol second hand och polotopp second hand

lördag (ooups missade visst fredag): loppis!!! igen va det här börjar bli tjatigt. och ser ni att här är jag nyklippt också! skönt.

och så till sist söndag: en gammal goding som jag sytt själv. 

 
i går måndag dagen efter den fjortonde september bar jag svart. usch kan inte ens tänka på valresultatet utan att det knyter sig. det hänger över mig på tunnelbanan i skolan och när jag ska sova känns som att någon gått bort ni vet när en inte ens får skratta för att det kan en ju inte göra när nåt sånt här hänt. det är ett stort stort misslyckande och inget annat att sverigedemokraterna numera är sveriges tredje största parti och har 49 representanter i riksdagen. nu har vi fyra år på oss att komma på en strategi mot den här skiten. ett två tre börja
9 kommentarer
 • Beatrice

  Du har så fina kläder!

  Och jag tror på demonstrationer. Och fakta-spridande. Att ta diskussionen, men att bara bemöta skitsnack med fakta. Fråga hur folk tänker, engagera sig mer politiskt och få de som får rösta om fyra år men inte fick i år att förstå att SD inte är ett alternativ. Vända ryggen kanske kan funka, men jag vet inte hur effektivt det är… Man kanske bara inte ska gå dit helt enkelt?

 • elise

  "känns som att någon gått bort ni vet när en inte ens får skratta för att det kan en ju inte göra när nåt sånt här hänt."

  exakt så.

 • Jessica

  Åh så fin den randiga klänningen är! 🙂

 • Sara

  Alltså det känns verkligen som någon dött. Jag vill inte vara i en rasistisk verklighet som helt framgångsrikt vandrar in till bestämmande poster. Men som du skriver, om fyra år ska vi ha ändrat på saker och ting!!! In med feministerna och ut med rasisterna helt enkelt!

 • Amanda

  Halvlåg i soffan med huvudet i mammas knä och såg Jimmies ansikte dyka upp i rutan. Det knöt sig och gjorde ont och plötsligt började jag gråta. det bara rann och gick inte att stoppa.

  Jag tror på att inte bemöta hat med hat, utan att lyssna på vad folk har att säga. 13%! av befolkningen bara kan inte vara tvättäkta rasister. Men de kan vara naiva och okunniga. Och visar vi de att det inte finns något vi och den kanske de förstår vad vi menar. Att verkligheten inte ser ut såsom SD förmedlar. Den världen vill iallafall inte jag leva i. Jag vill leva i ett samhälle utan rasism och sexism. Lösningen stavas F E M I N I S M.

 • Anonym

  alla skriver " those who shall not be named" här och var. är det hm med deras anorexi-skyltdockor ni menar då?

 • Anonym

  Men full pott alla dagar! Vilken fantasi du har, jag ser typ samma lika ut varje dag, haha!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *