rosa

när jag kommer hem möts jag av post med valsedlar från ett parti med blå blomma. på kuvertet stoltseras det med att i kommuner där de haft inflytande har det minsann tagits emot mindre flyktingar OAVSETT om det är alliansen eller den rödgröna röran som styrt. och jag kan inte jag förstår verkligen inte hur någon kan vilja rösta på någon som säger att VI SKA MINSANN INTE HJÄLPA DEM. hur kan en vara stolt över och vilja ha kvar något som du inte ens haft påverkan på själv? att jag föddes i sverige i min kropp är inget annat än ren och skär jävla tur för min del. 
 
och kuvertet ligger kvar på byrån i hallen för jag vet inte ens hur jag ska förhålla mig till det får en stor jävla klump i magen av att bara se deras vidriga lilla blomma. jag får ont i magen och jag är inte ens den som blir utsatt av sverigedemokraternas politik.
 
i morgon är det val i vårat avlånga land. och det är så himla viktigt att rösta. rösta för de som inte får men ändå kanske blir påverkade som mest av valresultatet. så gå och rösta. jag kommer att rösta på feministiskt initiativ. mot rasism och för människor. <3 puss
22 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *