en lucka blir det

i helgen har jag jobbat till halv sju på lördagsmorgonen varit på jazz- och sambafest badat helt ensam på ett äventyrsbad och bastat länge länge och dessutom har jag firat ralf som blivit två månader. <3 men det tänker jag inte visa nu för vi har fått en ny läxa och det var väl därför jag säger hej här!
 
för att säga hejdå ungefär (OBS bara för en vecka). jag ska nämligen ha en reading deprivation eller som det också heter: hjärndiet. det betyder: fr o m klockan sju i morgon bitti ingen tv film twitter instagram facebook slösurfande läsande (obs varken böcker eller tidningar) till och med måndag kväll. 
 
första en tänkte var ju MEN va vad ska en ta sig till då egentligen? då kom vår lärare med förslag såsom ligga på golvet och lyssna på musik bada badkar jättelänge hänga med sina vänner skriva brev gå på fest rita måla plantera om blommorna osv. så nu är jag mest pepp!!!
 
medan det är tomt här kan nu titta på bilderna under som jag hittade i min gamla blogg och som jag tycker om. de är blandade och från 2009 och 2010. 
mina sensommarfötter och första säsongen för min gigantiska röda halsduk
en palett och skärmattor från bildsalen i gymnasiet
en vintervy genom x2000 mot göteborgs fönster
en morgon skafferiet hemma hos alice föräldrar
sophien på ett hotell vid en motorväg i göteborg 2009
ett fält med körbärsträd genom bilrutan på väg mot barcelona i mars 2010. 
jennifer på ett stort torg i tallin i april 2010
vårblad och vårsol i april 2010 på väg från roslagsbanan till åva gymnasium täby 
två från sommaren 2010 på sågaretorp björnsholm småland. den bästa platsen på jorden. 
och så avslutar vi med en liten sara en sextonårig sara i *ball redigering*. vill ni kolla på fler gamla bilder så finns ju faktiskt den bloggen kvar den heter imfinethanks. min nostalgitripp tillbaka till gymnasietiden är den. 
 
nu ska jag hetsläsa min bokklubbsbok (vi har sammanträde på tisdag nästa vecka) och läsa min tidning jag köpte i går. kanske ta farväl av och avinstallera instagram och twitter-apparna (kommer nog inte funka annars). ses om en vecka detta ska bli spännande! <3
19 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *